PackPoint - Η δωρεάν εφαρμογή που φτιάχνει τη βαλίτσα σου για σένα

Travel App Android iOS PackPoint

Όλοι μας αγαπάμε τα ταξίδια ωστόσο το φτιάξιμο της βαλίτσας είναι μία αγχωτική διαδικασία. Εδώ έρχεται το PackPoint μία έξυπνη δωρεάν εφαρμογή που είναι η λύση στο «πρόβλημα» της βαλίτσας.

Το PackPoint μας ρωτά πότε, που και για ποιο σκοπό θα ταξιδέψουμε, και έπειτα ετοιμάζει αυτόματα μία ιδανική λίστα με αντικείμενα που πρέπει να συμπεριλάβουμε στις αποσκευές μας. Αυτά μπορεί να είναι από φορτιστές για laptop και κινητά, μέχρι διαβατήρια, έγγραφα, κάρτες, διπλώματα και πολλά ακόμη. Το PackPoint βλέπει τι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον προορισμό μας και προτείνει τον ανάλογο ρουχισμό.

Αφού ετοιμαστεί η λίστα αυτόματα, μπορούμε να προσθέσουμε χειροκίνητα και δικές μας επιλογές, αλλά και να σβήσουμε ότι δεν χρειαζόμαστε. Έπειτα η βαλίτσα μας θα είναι έτοιμη μέσα σε λίγα λεπτά. Πριν αναχωρήσουμε μπορούμε να δούμε στο PackPoint μήπως ξεχάσαμε κάτι, αλλά και στην επιστροφή, ώστε να μην αφήσαμε στο ξενοδοχείο μας κάτι σημαντικό.

Το PackPoint προσφέρεται εντελώς δωρεάν για smartphone με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Η επί πληρωμή του έκδοση προσφέρει κάποιες επιπλέον λειτουργίες, όμως η αλήθεια είναι πως δεν εντοπίσαμε κάτι που να αξίζει.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.4+), iOS
Κατασκευαστής: Wawwo
Πηγή: packpnt.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram