Pathfinder - Δεν έχεις δει καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα τηλεόρασης από αυτό

 
Τηλεοπτικό πρόγραμμα 2022
 

Το Pathfinder TV είναι το εργαλείο που θα σου λύσει τα χέρια εφόσον ο τρόπος που επιλέγεις να ξεκουράζεσαι είναι η χαλάρωση μπροστά στην τηλεόραση. Σε αυτήν την ιστοσελίδα, θα βρεις το πρόγραμμα όλων των καναλιών, κρατικών, ιδιωτικών και συνδρομητικών!

Μπαίνοντας στο site, θα δεις στην αριστερή πλευρά τη λίστα με τα κανάλια. Οποιοδήποτε κανάλι κι αν επιλέξεις, θα σου εμφανιστεί το πρόγραμμα για εκείνη την ημέρα. Αν πάλι θέλεις να κάνεις μια πιο συγκεκριμένη αναζήτηση, θα κατευθυνθείς στο επάνω μέρος της σελίδας, όπου υπάρχουν συγκεκριμένα πλαίσια για να επιλέξεις την ημέρα, το κανάλι ή/και το είδος του προγράμματος που αναζητάς.

Πρόγραμμα τηλεόραση;


Εκτός από το πρόγραμμα της τηλεόρασης, στο Pathfinder, έχεις τη δυνατότητα να βρεις κι άλλες τηλεοπτικές επιλογές, στη αριστερή πλευρά, πάνω από τη λίστα των καναλιών. Για παράδειγμα, αν κλικάρεις στις ταινίες της ημέρας, θα δεις τι ταινίες παίζουν τη συγκεκριμένη ημέρα, σε ποιο κανάλι και τι ώρα, καθώς και σε ποιο είδος ανήκουν. Επίσης, στην κατηγορία «τι παίζει τώρα» μπορείς να μάθεις τι παίζει σε πραγματικό χρόνο η τηλεόραση. 
 
Με αυτόν τον τρόπο, ξέρεις πάντα πότε να συντονιστείς για το αγαπημένο σου πρόγραμμα αλλά και για κάτι καινούριο που θέλεις να παρακολουθήσεις!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://tv.pathfinder.gr/


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram