Run4More - Η πρώτη ελληνική δωρεάν εφαρμογή που σε ανταμείβει όταν αθλείσαι

run4more - περπατάμε και κερδίζουμε


Κυρίες και κύριοι, έχουμε τη πρώτη δωρεάν εφαρμογή στην Ελλάδα για κινητά (Android & IOS), που παρακινεί και ανταμείβει τους χρήστες της με πόντους για τη σωματική τους δραστηριότητα. Το Run4More είναι μια δωρεάν καινοτόμα εφαρμογή που μας ανταμείβει καθώς προχωράμε. Δεν έχει σημασία αν περπατάμε, τρέχουμε ή κάνουμε ποδήλατο. Μέσω της εφαρμογής εξαργυρώνονται οι πόντοι μας και κερδίζουμε εκπτώσεις και επιβραβεύσεις με ένα μόνο κλικ.

Όπως αναφέρουν οι δημιοyργοί του app:

Με όραμα την αύξηση της σωματικής δραστηριότητας των χρηστών και την υιοθέτηση ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής. η Run4More, στοχεύει στην παροχή των κατάλληλων κινήτρων, συνδυάζοντας εσωτερικά και εξωτερικά κίνητρα, στο σύνολο του πληθυσμού, προκειμένου να υιοθετήσουν έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής, προσθέτοντας την άθληση στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

Με την χρήση μηχανισμών μηχανικής εκμάθησης, η εφαρμογή προσαρμόζει τις ανταμοιβές σε διάφορους τύπους χρηστών, ταιριάζει τις προσφορές με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους, ενώ παράλληλα μεγιστοποιεί την πιθανότητα παρακίνησης και την αφοσίωσή τους.

Αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη της σωματικής δραστηριότητας, φέρνουμε πιο κοντά χρήστες και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, δημιουργώντας ένα οικοσύστημα αμοιβαίας επιβράβευσης και προώθησης της φυσικής άσκησης ως μια ευχάριστη και ωφέλιμη δραστηριότητα.

Η εφαρμογή είναι σε δοκιμαστικό στάδιο αλλά μπορείς να την κατεβάσεις κανονικά στη συσκευή σου εντελώς δωρεάν για Android και iOS συσκευές. 

Έκδοση
Μέγεθος: 39 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 9 και άνω, iOS
Κατασκευαστής: Run4More
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram