The Impossible Game 2 - Το πιο δύσκολο παιχνίδι επιστρέφει ανανεωμένο και παραμένει δωρεάν

Δωρεάν διασκεδαστικό και δύσκολο παιχνίδι για smartphone

Περισσότερα από 10 χρόνια πέρασαν από τότε που το The Impossible Game έκανε την εμφάνισή του και κατάφερε να γίνει ένα από τα αγαπημένα μας παιχνίδια για smartphone. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για ένα απλό 2D platform παιχνίδι, το οποίο έγινε γνωστό λόγω της μεγάλης δυσκολίας του. Τώρα, ήρθε η σειρά του The Impossible Game 2, το οποίο έχει όλα τα φόντα να ξεπεράσει τον προκάτοχό του.

Στο παιχνίδι, ο παίκτης για ακόμη μία φορά καλείται να τερματίσει δύσκολες πίστες, τις οποίες θα πρέπει να απομνημονεύσει, ώστε να εκτελέσει τις κινήσεις που απαιτούνται με μεγάλη ακρίβεια. Επιπλέον, μπορούμε να παίξουμε και σε online mode, το οποίο μάλιστα είναι battle royale. Εκεί 60 διαφορετικοί παίκτες αναμετρούνται σε πραγματικό χρόνο και νικητής είναι όποιος ολοκληρώσει την πίστα πρώτος.

Παράλληλα, υπάρχει και ο level editor, δηλαδή η λειτουργία δημιουργίας δικών μας επιπέδων, κάτι που σημαίνει πως το παιχνίδι δεν θα τελειώσει ποτέ. Τέλος, παρότι το The Impossible Game 2 προσφέρεται δωρεάν, τα στοιχεία προς αγορά μέσα στο παιχνίδι είναι ελάχιστα και αφορούν την εμφάνιση, χωρίς να επηρεάζουν καθόλου το gameplay, κάνοντάς το ένα δίκαιο δωρεάν παιχνίδι.

Το The Impossible Game 2 βρίσκεται στο Google Play και στο App Store για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS, αντίστοιχα.
 
Έκδοση:  Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android (5+), iOS
Κατασκευαστής: Fluke Games
Πηγή: impossible.game
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram