Virtualmin - Open Source εφαρμογή για την φιλοξενία και διαχείριση ιστοσελίδων

Εύκολη φιλοξενία και διαχείριση ιστοσελίδων σε Linux!


Το Virtualmin είναι μια ισχυρή, δωρεάν και ευέλικτή Self-Hosted εφαρμογή για την φιλοξενία ιστοσελίδων σε συστήματα Linux και BSD. Tο Virtualmin είναι ο πιο δημοφιλής και πιο ολοκληρωμένος πίνακας ελέγχου ανοιχτού κώδικα με περισσότερες από 150.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως.

H εφαρμογή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων βελτίωσης της παραγωγικότητας για παρόχους φιλοξενίας, προγραμματιστές ιστού, σχεδιαστές ιστοσελίδων και τελικούς χρήστες.

Μερικές από τις δυνατότητες του Virtualmin:
  • Η εφαρμογή μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τους δικούς μας ιστότοπους
  • H εφαρμογή μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τα γραμματοκιβώτια μας (mailbox), τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και σάρωσης προστασίας από ιούς
  • H εφαρμογή μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε αντίγραφα ασφαλείας (backup) των ιστότοπών μας, των βάσεων δεδομένων, των γραμματοκιβωτίων μας
  • Η εφαρμογή μας παρέχει μια σειρά από εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα συστήματα και τα δεδομένα μας ασφαλή.
  • Η εφαρμογή μας παρέχει εύκολη προβολή και αναζήτηση αρχείων καταγραφής συστήματος, προηγμένη παρακολούθηση κατάστασης δικτύου, ειδοποιήσεις ενημερώσεων λογισμικού συστήματος και λεπτομέρειες τρέχουσας χρήσης.

Γιατί να χρησιμοποιήσω το Virtualmin;

H εφαρμογή είναι σχεδιασμένη από διαχειριστές συστήματος για διαχειριστές συστήματος, ουσιαστικά συνεργάζεται για την διαμόρφωση υπηρεσιών και λογαριασμών με τον τρόπο που επιλέγουμε.

Και εάν χρειαστώ βοήθεια;

Η υποστήριξη του Virtualmin παρέχεται από τα άτομα που κατασκευάζουν και συντηρούν το λογισμικό. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε στο forum της καινότητας και να λάβουμε συμβουλές από ειδικούς με πολυετή εμπειρία.

Λειτουργικό σύστημα: Linux & VSD
Κατασκευαστής: Virtualmin, Inc
Πηγή: virtualmin.com
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram