WinDefLogView - Δες όλες τις απειλές και ιούς που κατέγραψε το Windows Defender στον υπολογιστή σου

WinDefLogView - Δες τους ιούς που εντόπισε το Windows Defender

Το WinDefLogView είναι ένα δωρεάν εργαλείο για τα Windows 10 και Windows 11 το οποίο «διαβάζει» το αρχείο καταγραφής συμβάντων (log) του Windows Defender και εμφανίζει ένα αρχείο με όλες τις απειλές και τους ιούς που εντοπίστηκαν από το Windows Defender στο σύστημά μας.
Σε κάθε απειλή που καταγράφεται, εμφανίζονται οι ακόλουθες πληροφορίες: Όνομα αρχείου, Χρόνος ανίχνευσης, Όνομα απειλής, Σοβαρότητα, Κατηγορία, σε ποιον χρήστη ανιχνεύτηκε, αν έγινε κάποια ενέργεια, Προέλευση κ.α. 

Εκτός του προσωπικού μας υπολογιστή, μπορούμε να προβάλλουμε αρχεία καταγραφής απειλών σε απομακρυσμένους υπολογιστές του δικτύου μας ή σε εξωτερικό δίσκο που είναι συνδεδεμένος στον υπολογιστή μας.

Το WinDefLogView είναι portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορούμε να το τρέξουμε άμεσα και να δούμε τις καταγραφές. Ένα έξυπνο προγραμματάκι, που κρατάει αρχείο όλων των απειλών.  

Έκδοση
: 1.0
Μέγεθος: 66 KB
Λειτουργικό σύστημα:Windows 10, 11
Κατασκευαστής: Nir Sofer
Πηγή: nirsoft.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram