YourPet - Δωρεάν εφαρμογή για υιοθεσία και αναζήτηση χαμένων κατοικιδίων στην Ελλάδα

YourPet - Υιοθετούμε κατοικίδια από το κινητό μας


Η Your Pet είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορούμε εύκολα να βρούμε και να υιοθετήσουμε το αγαπημένο μας σκυλάκι ή γατάκι από όλα τα μέρη της Ελλάδος. 

Επιπρόσθετα μπορούμε να συνεισφέρουμε στην εύρεση ενός χαμένου κατοικιδίου, αφού σε περίπτωση εξαφάνισης ειδοποιούμαστε εάν είμαστε σε ακτίνα 1ος χλμ από το σημείο που ένα κατοικίδιο εξαφανίστηκε. 

Σε ποιους απευθύνεται η εφαρμογή;

Η εφαρμογή απευθύνεται σε όλη τη φιλοζωική κοινότητα και αποσκοπεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοικιδίων και των αδέσποτων.

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε μέσω της εφαρμογής;

Κατεβάζοντας την εφαρμογή μπορούμε να ενημερωνόμαστε από ειδικούς για θέματα που αφορούν την υιοθεσία κατοικιδίων καθώς και για την διαδικασία αναζήτησης εξαφανισμένων ζώων καθώς και άλλα πολλά σχετικά με τα αγαπημένα μας σκυλάκια και γατάκια. 

Τι ξεχωρίζει στην εφαρμογή;

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φίλτρα για την αναζήτηση των κατοικιδίων προς υιοθεσία. Ενδεικτικά μπορούμε να δούμε εάν ένα κατοικίδιο είναι στειρωμένο, εάν είναι τσιπαρισμένο και εάν είναι εμβολιασμένο. 

Έκδοση: 1.5.5
Μέγεθος: 30 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android & iOS
Κατασκευαστής: Your Pet
Πηγή: yourpet.app
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram