FitNotes - Μία δωρεάν εφαρμογή που πρέπει να έχουν όλοι όσοι γυμνάζονται

Εφαρμογή για workout Android smartphone δωρεάν

 

Αν επισκεφθείς το Google Play, σίγουρα θα παρατηρήσεις αμέτρητες δωρεάν ή επί πληρωμή εφαρμογές που ασχολούνται με τα workout και τη γυμναστική. Βέβαια, οι περισσότερες από αυτές είναι αφιερωμένες στα προγράμματα γυμναστικής, προτείνοντας σετ ασκήσεων για να επιτύχει ο κάθε χρήστης τους στόχους του.
 
Το FitNotes αν και είναι μία δωρεάν εφαρμογή που αφορά τη γυμναστική εστιάζει κάπου αλλού και το κάνει με 100% επιτυχία. Πρακτικά πρόκειται για ένα ημερολόγιο γυμναστικής ή ένα log όπως ονομάζεται στα Αγγλικά. Καταχωρείς σε αυτό τα στοιχεία της προπόνησής σου και εκείνο θα τα κρατάει αποθηκευμένα ανά ημέρα, παρουσιάζοντας και άλλα διάφορα ενδιαφέροντα στατιστικά. Μέσα στο FitNotes υπάρχει μία τεράστια βάση δεδομένων με διάφορες ασκήσεις, τις οποίες μπορείς να προσθέσεις στην προπόνησή σου, εκτός αν θες να εισάγεις μία δική σου.

Έχοντας μία πλήρης καταγραφή των ασκήσεων κάθε ημέρας, μπορείς να δεις ποιες μέρες έκανες παραπάνω ασκήσεις, ποιες όχι, αν τηρείς το πρόγραμμά σου, είτε επισκέπτεσαι γυμναστήριο είτε γυμνάζεσαι σπίτι. Αν κάποτε αλλάξεις smartphone, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το FitNotes υποστηρίζει backup δεδομένων είτε τοπικά στη συσκευή, είτε στο cloud (π.χ. DropBox) ώστε να είσαι σίγουρος πως τα δεδομένα σου θα παραμείνουν ακόμη και αν χάσεις τη συσκευή σου. 

Για να χρησιμοποιήσεις το FitNotes δεν χρειάζεται κάποιος λογαριασμός ή συνδρομή, ενώ η εφαρμογή είναι 100% καθαρή από διαφημίσεις. Έτσι δεν έχουμε παρά να την προτείνουμε σε όλους, είτε ξεκινούν τώρα κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, είτε γυμνάζονται χρόνια και θέλουν να οργανώσουν καλύτερα το πρόγραμμά τους.

Έκδοση: 1.23
Μέγεθος: 3..9MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (6+)
Κατασκευαστής: James Gay
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram