Full Reader - Ένας πληρέστατος δωρεάν ebook reader (PDF, ePub) για smartphone και tablet

Ebook Reader για Android δωρεάν


Μία από τις πιο πλήρεις Android εφαρμογές για ανάγνωση ebook, ακούει στο όνομα Full Reader και είναι δωρεάν. Το Full Reader με τις δυνατότητές του αλλά και την ευχρηστία του μπορεί να γίνει ο καθημερινός μας σύντροφος στο διάβασμα ψηφιακών βιβλίων από κινητά ή tablet.

Για να γίνει αυτό απαραίτητη είναι η υποστήριξη όλων των διαφορετικών τύπων αρχείων, και σε αυτόν τον τομέα το Full Reader τα πάει περίφημα. Θα μπορέσει να ανοίξει τα ebook μας, υποστηρίζοντας ένα τεράστιο εύρος τύπων αρχείων όπως PDF, ePub, DocΧ, RTF, DjVu και πολλά ακόμη. Ταυτόχρονα μπορεί να αναπαράγει και audiobooks! Το Full Reader θα διαβάσει τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής μας και θα εμφανίσει με όμορφο τρόπο όλα τα διαθέσιμα ebook που βρίσκονται σε αυτή.

Το γραφικό περιβάλλον του Full Reader είναι καλαίσθητο και βολικό. Μας δίνεται η επιλογή του dark mode, ή του λευκού background. Όπως είναι λογικό, το Full Reader θυμάται που έχουμε σταματήσει σε κάθε βιβλίο και αυτό μεταφέρεται με το συγχρονισμό μέσω cloud.

Το Full Reader είναι λοιπόν μία από τις καλύτερες δωρεάν λύσεις για όσους αρέσκονται στο διάβασμα βιβλίων από smartphone ή tablet.

Σημείωση: Αν το κινητό μας χρησιμοποιεί τα Ελληνικά ως γλώσσα στα μενού του, τότε το μενού του Full Reader ίσως εμφανίζεται περίεργα. Θα πρέπει να επιλέξουμε τα αγγλικά ως γλώσσα μέσα στην εφαρμογή και έπειτα το μικρό αυτό bug θα ανήκει στο παρελθόν.

Έκδοση: 4.3
Μέγεθος: 116MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (5+)
Κατασκευαστής: ITENSE
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram