Graph Maker - Φτιάχνουμε εύκολα γραφήματα online και τα κατεβάζουμε ως εικόνες

 
πως να φτιάξω γράφημα εύκολα χωρίς excel

Αν ψάχνεις έναν εύκολο τρόπο να δημιουργήσεις ένα γράφημα αλλά δεν έχεις ιδέα από Microsoft Excel, μην αγχώνεσαι. Υπάρχει και ο εύκολος τρόπος να φτιάξεις το δικό σου γράφημα, γρήγορα online και δωρεάν.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθείς τη σελίδα του Graph Maker. Αρχικά πρέπει να αποφασίσεις τι τύπος γραφήματος σε ενδιαφέρει (πίτα, γραμμή, ράβδοι κ.α.).  Έπειτα και μέσα σε λίγα βήματα το γράφημά σου θα είναι έτοιμο και η εμφάνισή του θα μοιάζει άκρως επαγγελματική. Αφού επιλέξεις το όνομα του γραφήματός σου και των αξόνων του, τότε είσαι έτοιμος να εισάγεις τα δεδομένα που θες να εμφανίζονται σε αυτό, χωρισμένα με κόμμα. Έπειτα μένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες, όπως το αν ο άξονας Υ θα ξεκινά από το μηδέν ή το χρώμα της γραμμής του γραφήματος.

Αφού επιλέξεις όλα τα παραπάνω, τότε το γράφημα θα εμφανιστεί στην οθόνη σου και Line Graph Maker θα σου δώσει την επιλογή να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν ως εικόνα, είτε PNG, είτε JPEG. Έχεις έτσι μία εύκολη λύση για δημιουργία γραφημάτων, μέχρι να μάθεις καλύτερα το Excel.
 
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://linegraphmaker.co/

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram