«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» - Όλη η σειρά με Ελληνικούς υπότιτλους

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ - Όλη η σειρά με Ελληνικούς υπότιτλους

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ
(Jesus of Nazareth) είναι τηλεοπτική μίνι σειρά βρετανικής και ιταλικής παραγωγής του 1977 συνολικής διάρκειας 371 λεπτών. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, που αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού. Στην Ελλάδα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, παίζει μόνιμα στους τηλεοπτικούς δέκτες την Μεγάλη εβδομάδα. 

Ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι απέδωσε με ευλάβεια τα Πάθη του Ιησού, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα του θέματος. Τα γυρίσματα κράτησαν σχεδόν έναν χρόνο, έγιναν σε αυθεντικούς χώρους και ο Τζεφιρέλι εξασφάλισε ένα επιτελείο διάσημων ηθοποιών και κομπάρσων, ανάμεσά τους και ο Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής στον ρόλο του Ιωσήφ. 

Χάρη στο διαδίκτυο και το Youtube, μπορείς να απολαύσεις τη σειρά εντελώς δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις μέσα από δύο τρίωρα βίντεο: 

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ (Part1)


Επιπλέον, μπορείς να δεις μερικά ενδιαφέροντα behind the scenes από τα γυρίσματα του έργου όπου χρειάστηκαν 3 χρόνια για να ολοκληρωθεί η ταινία. Κάνε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί: Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ (Behind the scenes)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram