Sklava24 - Με μια δωρεάν εγγραφή στην εφαρμογή, παίρνεις δωρεάν ένα κινητό αξίας 120 ευρώ!

Δωρεάν κινητό


Σε επιθετικό μάρκετινγκ πέρασε η δωρεάν εφαρμογή Sklava24, που παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο, όπου οι ιθύνοντες της εφαρμογής ανακοίνωσαν πως όποιος κατεβάσει την εφαρμογή και κάνει δωρεάν εγγραφή, αυτόματα θα κερδίσει ένα κινητό αξίας 120€ χωρίς καμία επιπλέον υποχρέωση! Όλα γίνονται δωρεάν και δεν πληρώνεις ούτε ευρώ! 

Στην αρχή είμασταν δύσπιστοι μέχρι που τη δοκιμάσαμε πριν 15 ημέρες κάνοντας εγγραφή μέσα από την εφαρμογή και το κινητό ήρθε στην πόρτα μας πριν από δύο  ημέρες χωρίς καν να πληρώσουμε μεταφορικά! Το μόνο αρνητικό, αν μπορείς να το πεις αρνητικό, είναι πως δεν έχεις το δικαίωμα στην επιλογή κινητού που θα σου αποσταλεί. Γίνεται κάπως random η διαδικασία αυτή. Μικρό το κακό! 

Να υπενθυμίσουμε, πως το Sklava24, είναι μια δωρεάν εφαρμογή για κινητές συσκευές, μέσω της οποίας έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις πραγματικές γυναίκες ως σκλάβες για ένα και μόνο 24ωρο. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram