«Αυτοκόλλητα Χαρτάκια» - Ξαναβάλτα στα Windows εντελώς δωρεάν

αυτοκόλλητα χαρτάκια στα Windows 11

Από τα Windows 10 και μετά, τα αγαπημένα «αυτοκόλλητα» χαρτάκια (post-it) ή Sticky notes που υπήρχαν σε παλιότερες εκδόσεις Windows, η Microsft τα αφαίρεσε με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να δυσανασχετήσουν με αυτή την απόφαση. Πλέον, μπορούμε να τα κατεβάσουμε εντελώς δωρεάν ως αυτόνομη εφαρμογή και μάλιστα δουλεύει απροβλημάτιστα σε Windows 10 / 11. 

Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή, θα εμφανιστεί το πρώτο αυτοκόλλητο χαρτάκι για να ξεκινήσουμε να σημειώνουμε. Μπορούμε να μεγαλώσουμε το μέγεθος των «αυτοκόλλητων», ν΄ αλλάξουμε τον χρωματισμό τους και να προσθέσουμε όσα θέλουμε στην επιφάνεια εργασίας. Προσωπικά, με βολεύουν πάρα πολύ για γρήγορες σημειώσεις που πρέπει να κάνω οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. 

Αξίζει να αναφερθεί πως δεν χρειάζεται να φοβόμαστε μήπως και χαθούν οι σημειώσεις που γράψαμε, διότι και να κλείσουμε τελείως την εφαρμογή, όταν θα την ανοίξουμε ξανά θα εμφανιστούν τα χαρτάκια όπως τα αφήσαμε χωρίς να χαθεί κάτι. Για να αφαιρέσουμε τελείως μία σημείωση, θα πρέπει να πατήσουμε το (x) που υπάρχει σε κάθε σημείωση, να μας ρωτήσει αν είμαστε βέβαιοι για τη διαγραφή και μετά να τη διαγράψουμε. Οπότε, πολύ δύσκολα να χαθούν σημειώσεις καταλάθος.


Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 1.73 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: win7games.com
Πηγή: win7games.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram