TVUsage - Μία δωρεάν εφαρμογή ελέγχου και παρακολούθησης της χρήσης μίας Android TV

Εφαρμογή ελέγχου και παρακολούθησης χρήσης για Android TV

Το TVUsage είναι μία πολύ χρήσιμη και δωρεάν εφαρμογή για Android τηλεοράσεις. Πρόκειται για μία εφαρμογή που ανήκει στην κατηγορία των Digital Wellbeing (Ψηφιακή Ευημερία).

Εγκαθιστώντας το TVUsage στην έξυπνη τηλεόρασή μας μπορούμε να έχουμε ιδιαίτερα χρήσιμες επιλογές ασφαλείας και σωστής χρήσης για αυτή. Για παράδειγμα, μπορούμε να κλειδώσουμε κάποιες εφαρμογές με κωδικό PIN, ώστε να μην έχουν πρόσβαση μικρά παιδιά ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειά μας. Εκτός από εφαρμογές μπορούμε να περιορίσουμε τη χρήση της τηλεόρασης βάζοντας προστασία από συνεχόμενες ώρες χρήσης που εμείς θα ορίσουμε.  

Εκτός από τα παραπάνω, το TV Usage καταγράφει τη χρήση που κάνουμε στην τηλεόραση και αποθηκεύει στατιστικά, όπως πόση ώρα χρησιμοποιούμε κάθε εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζουμε τις συνήθειές μας και μπορούμε να εντοπίσουμε κάποιες «άσχημες» και να τις διορθώσουμε!

Έκδοση: 6.1
Μέγεθος: 6.5MB
Λειτουργικό σύστημα: Android TV (5.1+)
Κατασκευαστής: Codeseed
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram