More - Κλείσε ακτοπλοϊκά εισιτήρια και και κάνε κράτηση για συναυλίες, θέατρο κ.α

 
More - Κλείσε ακτοπλοϊκά εισιτήρια και και κάνε κράτηση για συναυλίες, θέατρο κ.α
Πώς θα σου φαινόταν να έχεις μαζεμένες όλες τις επιλογές διασκέδασης σε μια ιστοσελίδα; Κι όμως γίνεται, χάρη στο More.com (πρώην Viva.gr).

Το More.com είναι ένα πολύ γνωστό ελληνικό site, μέσω του οποίου μπορείς να βρεις κάθε πολιτιστική εκδήλωση και event που γίνεται ή είναι προγραμματισμένο να γίνει στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο! Συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, αθλητικά γεγονότα, φεστιβάλ, stand up θεάματα, κινηματογραφικές ταινίες

Όλα αυτά μπορείς να τα βρεις με ένα κλικ. Και αν κάποιο σου κινήσει το ενδιαφέρον, μέσω του More μπορείς εύκολα και γρήγορα να κλείσεις το εισιτήριο σου online και να κατοχυρώσεις τη θέση σου! 

Το More σού παρέχει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες και τους καλλιτέχνες του κάθε event, ώστε να μπορείς να διαλέξεις ευκολότερα σε ποιο θέλεις να πας.

Εκτός από εκδηλώσεις, το More σου δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσεις και δρομολόγια ακτοπλοϊκών γραμμών εσωτερικού και εξωτερικού. Έτσι, μπορείς να μάθεις για τις θέσεις, τις ώρες και τις τιμές για τα δρομολόγια που σε ενδιαφέρουν χωρίς να χρειαστεί να πας σε κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο. Με λίγα κλικ, μπορείς να ψάξεις για το ταξίδι σου και να κλείσεις online ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εύκολα, από την άνεση του υπολογιστή σου.

Τέλος, αν είσαι λίγο αναποφάσιστος/-η για το ποια εκδήλωση να παρακολουθήσεις, μπορείς να επισκεφθείς την κατηγορία «Δημοφιλή» και να εμπνευστείς από τις προτιμήσεις του κόσμου!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: More.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal