Battery Guru - Ο γκουρού της μπαταρίας των smartphone είναι... δωρεάν

Βελτίωση μπαταρίας smartphone υγεία μπαταρίας


Οι εφαρμογές που υπόσχονται θαύματα, όπως αυξημένες επιδόσεις, μεγαλύτερη αυτονομία και αντίστοιχες βελτιώσεις, δεν είναι από της αγαπημένες μας, ίσα ίσα τις αποφεύγουμε συχνά. Το Battery Guru αν και αρχικά μοιάζει με μία εφαρμογή όπως οι παραπάνω, έχει αρκετά στοιχεία που μας κάνει να το θεωρούμε χρήσιμο.

Όπως προδίδει και το όνομά του, είναι μία δωρεάν εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android που ασχολείται με τη μπαταρία της εκάστοτε συσκευής. Αφού εγκαταστήσουμε το Battery Guru αποκτάμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο όγκο πληροφοριών για τη μπαταρία μας, όπως η υγεία της, η πραγματική της χωρητικότητα, αλλά και ένα ιστορικό των προηγούμενων φορτίσεων της. Παράλληλα, το Battery Guru Θα μας βοηθήσει να διαφυλάξουμε την υγεία της μπαταρίας μας, προσφέροντας πληροφορίες και για τη φόρτισή της. Με τη βοήθειά του, μπορούμε να δούμε πιο καλώδιο και ποιος μετασχηματιστής φορτίζει με πιο μεγάλη ταχύτητα τη συσκευή μας. Έτσι θα μπορέσουμε να δούμε αν κάποια καλώδιά μας είναι παλιά ή ακόμη και χαλασμένα, προκειμένου να τα αντικαταστήσουμε.
 
Ταυτόχρονα, η εφαρμογή μπορεί να ανιχνεύσει τη θερμοκρασία της συσκευής και μας ειδοποιεί όταν αυτή αυξηθεί, ώστε να σταματήσουμε έγκαιρα τη φόρτιση πριν προκληθεί κάποια βλάβη. Επιπλέον, μας προσφέρει διάφορα tip για το πως μπορούμε να φροντίσουμε τη μπαταρία της συσκευής μας.

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε το Battery Saver εντελώς δωρεάν στο smartphone μας, μέσω της καταχώρησής του στο Google Play.

Έκδοση: 1.9
Μέγεθος: 6.5MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (6+)
Κατασκευαστής:Paget96
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης
 
 
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram