CoinCalc - Δωρεάν εφαρμογή με ισοτιμία νομισμάτων και κρυπτονομισμάτων σε πραγματικό χρόνο

Εφαρμογή για ισοτιμία ευρώ δολάριο bitcoin

Είσαι φίλος των crypto (κρυπτονομισμάτων) ή απλά ασχολείσαι με οικονομικά; Τότε το CoinCalc είναι η κατάλληλη εφαρμογή για εσένα. Πρόκειται για μία δωρεάν Android εφαρμογή που ανήκει στην κατηγορία των μετατροπέων ισοτιμιών, ωστόσο έχει κάποια στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Το CoinCalc έχει πληροφορίες για την αξία 750 διαφορετικών νομισμάτων και κρυπτονομισμάτων. Παράλληλα, η εφαρμογή εμφανίζει πλήρη ιστορικό για την πορεία της αξίας κάθε νομίσματος, έτσι ώστε όσοι ασχολούνται με τις αγοροπωλησίες να έχουν περισσότερες πληροφορίες στη διάθεσή τους. Εκτός των παραπάνω, η εφαρμογή διαθέτει ένα χρηστικό widget που μπορεί να προστεθεί στην αρχική οθόνη των συσκευών μας. Παράλληλα, το CoinCalc θα μας ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο για περίεργες αλλαγές της αξίας διάφορων νομισμάτων.

Όσο κάποιος είναι online, το CoinCalc εμφανίζει την πραγματική ισοτιμία που ισχύει τη δεδομένη στιγμή. Μόλις κοπεί η σύνδεση με το διαδίκτυο, τότε χρησιμοποιείται η τελευταία ισοτιμία που είχε κατέβει στη συσκευή ούτως ώστε η εφαρμογή να χρησιμοποιείται και εκτός σύνδεσης.

Έκδοση: 1.25
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (7+)
Κατασκευαστής: Sam Ruston
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram