TestDriver.gr - Η απόλυτη εφαρμογή με online τεστ για όσους θέλουν να πάρουν εύκολα δίπλωμα οδήγησης

 online test διπλώματος
 
Είτε βρίσκεσαι στη διαδικασία απόκτησης διπλώματος οποιουδήποτε οχήματος, είτε θέλεις απλά να τσεκάρεις τις γνώσεις σου στην οδήγηση, τότε πρέπει να μάθεις για το testdriver.gr. Αυτή η Web εφαρμογή θα σου λύσει τα χέρια, ειδικά αν σκοπεύεις να πάρεις το δίπλωμά σου και πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στο διάβασμα, αλλά δε σου αρέσει πολύ η ιδέα των μεγάλων βιβλίων και των ατελείωτων σελίδων.
 
Το testdriver.gr περιλαμβάνει θεωρία και ερωτήσεις που προσομοιάζουν τα τεστ, τα οποία θα κληθείς να ολοκληρώσεις για την επιτυχή απόκτηση του διπλώματος. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες στην ιστοσελίδα που σε κατευθύνουν ανάλογα με το δικό σου στόχο. Μία κατηγορία είναι τα οχήματα, μέσω της οποίας θα βρεις διάφορους τύπους οχημάτων (αυτοκίνητο, δίκυκλο, φορτηγό, λεωφορείο κ.ά.). 
 
Κάνοντας κλικ πάνω της, θα μεταφερθείς στην αντίστοιχη για κάθε όχημα σελίδα, όπου υπάρχουν εύκολα τεστ, test drive, όλες οι ενότητες/θέματα, καθώς και έτοιμα τεστ.  Άλλη μία κατηγορία είναι η θεωρία, που χωρίζεται σε οκτώ υποκατηγορίες. Η κάθε υποκατηγορία αναλύει και μια διαφορετική ενότητα (π.χ. διασταυρώσεις, μηχανολογία). 
 
Σημαντικό είναι επίσης ότι η εφαρμογή διαθέτει ενότητα με Συχνές Ερωτήσεις (FAQ=Frequentry Asked Questions), που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τον κάθε τύπο τεστ.

Επισκεφθείτε την εφαρμογή: testdriver.gr

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram