Globfone - Δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά

Δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις σε κινητά και σταθερά

Το Globfone μάς έχει αφήσει άναυδους όταν το δοκιμάζαμε. Πρόκειται για μια online υπηρεσία/εφαρμογή που σου επιτρέπει να κάνεις δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα. Τόσο απλό και τόσο ωραίο όσο ακούγεται. 
Επειδή δεν εμπιστευόμαστε εύκολα τέτοιες υπηρεσίες, στις δοκιμές που κάναμε πραγματοποιήσαμε δωρεάν κλήσεις τόσο σε κινητό όσο και σε σταθερό τηλέφωνο εντός Ελλάδος. Ναι, μπορείς να κάνεις κλήσεις σε όλο τον κόσμο, φυσικά και στην Ελλάδα. 

Πως το χρησιμοποιώ
Η διαδικασία πραγματοποίησης κλήσης είναι πολύ εύκολη και δεν απαιτεί να κάνεις πουθενά εγγραφή. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δώσεις ένα όνομα (με λατινικούς χαρακτήρες) και να πατήσεις το κουμπί Next

Δωρεάν κλήσεις σε κινητά και σταθερά



Στη συνέχεια, διαλέγεις τη χώρα που θέλεις να γίνει η κλήση, γράφεις τον τηλεφωνικό αριθμό (κινητό ή σταθερό) με το πρόθεμα της χώρας (+30 για Ελλάδα) και πατάς το κουμπί call για να ξεκινήσει η κλήση! 

Δωρεάν κλήσεις σε κινητά και σταθερά



Περιορισμοί
Αξίζει να αναφέρουμε πως η δωρεάν κλήση σε κινητά και σταθερά μπορεί να γίνει μέχρι 3 φορές την ημέρα (24ωρο) από μια IP, δηλαδή από υπολογιστές που είναι στο ίδιο δίκτυο. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει «κλέβοντας» το σύστημα με μια απλή αλλαγή της IP μας με ένα πρόγραμμα VPN.

Επίσης, οι κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα έχουν όριο τα 14,5 λεπτά ανά κλήση και αντίστοιχα τα 4,5 λεπτά ανά κλήση στα κινητά τηλέφωνα. 

• Πήγαινε στην ιστοσελίδα: Globfone (Δωρεάν κλήσεις σε κινητά και σταθερά)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal