Google Fit - Δωρεάν καθοδήγηση για μια πιο υγιή και δραστήρια ζωή

Google Fit - Η υγεία μας με την βοήθεια της Google

Τα οφέλη της σωματικής δραστηριότητας στην καθημερινότητά μας, μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, να βελτιώσουμε τον ύπνο και συνολικά την ψυχική μας υγεία.

Είναι δύσκολο όμως, να γνωρίζει κανείς τη διάρκεια και το είδος της δραστηριότητας που χρειάζεται για να παραμείνει υγιής. Γι' αυτό τον λόγο, το νέο Google Fit που κυκλοφόρησε πέρυσι, συνεργάστηκε με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και την Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας (AHA), για να μας προσφέρει τους Πόντους Καρδιάς, έναν στόχο δραστηριότητας που μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την υγεία μας.

Από το κολύμπι μέχρι και τη βόλτα, κάθε δραστηριότητα που μας κάνει να κινηθούμε έχει αντίκτυπο στην υγεία μας. 

Για αυτόν τον λόγο το Google Fit συνεργάζεται με πολλές από τις αγαπημένες μας εφαρμογές και συσκευές υγείας (π.χ. Zepp Life, adidas training, LG Health κ.α.) για να μας δώσει τα εύσημα για όλες τις κινήσεις μας και να μας παρέχει μια ολιστική εικόνα της υγείας μας.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android & iOS
Κατασκευαστής: Google LLC
Πηγή: google.com
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram