«Λέξαθλον» - Το δωρεάν ελληνικό παιχνίδι λέξεων που διαφέρει

Λέξαθλον - Δωρεάν νέο είδος παιχνιδιού με λέξεις

Αν αγαπάς τα παιχνίδια μυαλού και αναζητάς μία ξεχωριστή πρόκληση, τότε το «Λέξαθλον» είναι αυτό που θέλεις. Ένα νέο είδος σταυρόλεξου που θα σε συντροφεύσει για μήνες!

Πρόκειται για ένα τετράγωνο σταυρόλεξο που περικλείει τα γράμματα που το λύνουν αναγραμματισμένα. Κάθε σταυρόλεξο έχει 4 λέξεις (από 5 γράμματα η κάθε μία) που πρέπει να βρεις και βρίσκονται περιμετρικά του σταυρόλεξου. Πρέπει να βρεις αυτές τις λέξεις χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βρίσκονται στο κέντρο του σταυρόλεξου. 
Υπάρχει περίπτωση να βρεις και κρυμμένες λέξεις που δεν είναι στο σταυρόλεξο. Για κάθε κρυμμένη λέξη που βρίσκεις σου αποκαλύπτεται ένα γράμμα από τις λέξεις που ψάχνεις να βρεις. 

Ο Στέφανος Κατσαρός, Game Developer και Ιδιοκτήτης της Legenbeary Games, αναφέρει:  «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που κυκλοφόρησε το Λέξαθλον. Ο λόγος που έχω αγαπήσει τόσο το Λέξαθλον είναι διότι πέρα από διασκεδαστικό, είναι μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα. Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι νέο και διαφορετικό μέσα σε ένα πλήθος δεκάδων χιλιάδων παιχνιδιών λέξεων, και πιστεύω πως το Λέξαθλον ξεχωρίζει!»

Έτσι κι εμείς εδώ στο dwrean.net, πιστεύουμε ότι το παιχνίδι ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα και μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για Android και iOS συσκευές. Δες ένα σύντομο βίντεο:Έκδοση: 1.604
Μέγεθος: 83 MB (Android), 128.1 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.1+, iOS 12+
Κατασκευαστής: Stefanos Katsaros (Legenbeary Games)
Πηγή: legenbearygames.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal