Δωρεάν βιβλίο: «Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνία»

Δωρεάν βιβλίο: Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνία


Εδώ στο dwrean.net ψάχνουμε ανελλιπώς για ελληνικά βιβλία τεχνολογίας και όταν βρίσκουμε κάποιο και είναι δωρεάν, «τρέχουμε» να το δημοσιεύσουμε. Όπως κατάλαβες φίλη/ε αναγνώστρια/η, αγαπάμε την τεχνολογία, πόσο μάλιστα όταν η γνώση προσφέρεται δωρεάν! 

Από την εισαγωγή του βιβλίου

Η έκδοση αυτή αποτελεί ταυτόχρονα μια πρώτη εισαγωγή, έναν οδηγό πορείας και ένα εγχειρίδιο οδηγιών για όλους εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν και να χρησιμοποιήσουν τα νέα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που συναποτελούν το Διαδίκτυο, τον Παγκόσμιο Ιστό και το λεγόμενο Web 2.0.
Αναφέρεται στην έννοια της δικτύωσης, των δικτύων και ειδικότερα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, στην ιστορία του Διαδικτύου και των νέων Μέσων, αλλά και σε συγκεκριμένους, προβεβλημένους και ευρύτατα χρησιμοποιούμενους ιστότοπους εφαρμογών. Αναλύει τη λειτουργικότητά τους, τη χρήση τους, αλλά και την εφαρμογή τους στα γνωστικά αντικείμενα της Δημοσιογραφίας και της Επικοινωνίας. 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 9.8 MB
Σελίδες: 193
Συγγραφείς: Βάλια Καϊμάκη, Ζαφείρης Καραμπάσης, Μιχάλης Παναγιωτάκης, Λήδα Τσενέ, Ματθαίος Τσιμιτάκης
Εκδόσεις: Μεταμεσονύκτιες εκδόσεις
Πηγή: metamesonykties.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram