mySynigorosLive - Ψηφιακά ραντεβού με τον Συνήγορο του Πολίτη

Ψηφιακά ραντεβού με τον Συνήγορο του Πολίτη


Σε παραγωγική λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα mySynigoroslive, μέσω της οποίας μπορούμε να επικοινωνήσουμε εύκολα και γρήγορα με το Συνήγορο του Πολίτη και να εξυπηρετηθούμε εξ αποστάσεως για θέματα αρμοδιότητας της Ανεξάρτητης Αρχής.

Με τη νέα πλατφόρμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μας δίνεται η δυνατότητα να απευθυνόμαστε στον Συνήγορο του Πολίτη με στοχευμένο και αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας.

Πως λειτουργεί η πλατφόρμα;

Η λειτουργία της πλατφόρμας είναι ιδιαίτερα απλή. Αρχικά εισερχόμαστε στον ιστότοπο και καταχωρούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θα λάβουμε τον σύνδεσμο για την είσοδο στην πλατφόρμα κράτησης. 

Μόλις λάβουμε το e-mail και κάνουμε κλικ στον σύνδεσμo, επιλέγουμε τον τρόπο εξυπηρέτησης (φυσική παρουσία, τηλεδιάσκεψη ή τηλεφωνική επικοινωνία), τη θεματική ενότητα και την ημερομηνία και ώρα που επιθυμούμε να εξυπηρετηθούμε.

Πηγή: mindigital.gr
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram