Terabox - Θέλεις ένα Terabyte δωρεάν Cloud αποθηκευτικό χώρο;

Δωρεάν 1024 GB αποθηκευτικού χώρου

To Terabox είναι ακόμα μία γνωστή υπηρεσία που προσφέρει δωρεάν Cloud αποθηκευτικό χώρο για τα αρχεία μας. Η διαφορά με τις άλλες υπηρεσίες του είδους είναι πως στο Terabox, μπορείς να έχεις με το καλημέρα 1024 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, που σημαίνει ένα ολόκληρο Terabyte! Αυτή τη χωρητικότητα δεν την έχουμε δει πουθενά αλλού. 

To Terabox είναι cross platform, δηλαδή διαθέτει αντίστοιχους clients για όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα όπως iOS, Android, Windows και φυσικά την web έκδοση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να διαχειρίζεσαι τα αρχεία σου από οποιαδήποτε συσκευή και φυσικά να τα συγχρονίσεις μεταξύ τους. 

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να έχεις πρόσβαση στο 1 TB αποθηκευτικού χώρου, είναι ένας δωρεάν λογαριασμός, δίνοντας το email σου και ένα password. Αξίζει να σημειωθεί, πως υπάρχει και Affiliate link που αν το μοιράσεις σε φίλους και γνωστούς και αυτοί κάνουν εγγραφή, τότε θα μπορείς να πάρεις μέχρι και 2000 GB επιπλέον, που σημαίνει ότι για κάθε εγγραφή φίλου, θα απολαμβάνεις 200GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου. 

Οπότε, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποθηκεύσεις τα αρχεία σου και να μη τα χάσεις ποτέ! 

Έκδοση: 1.29.0.2 (η έκδοση για PC)
Μέγεθος: 85.5 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Web app, Windows, iOS, Android
Κατασκευαστής:
Πηγή:
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal