Vouliwatch - Η Βουλή στα δάχτυλά μας...

Η Βουλή στα χέρια της ψηφιακής τεχνολογίας


Το Vouliwatch είναι μία ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία ανοιχτής διακυβέρνησης, ενίσχυσης της διαφάνειας και της λογοδοσίας και προώθησης της δημοκρατικής συμμετοχής με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας.

Μέσω του Vouliwatch μπορούμε να παρακολουθήσουμε και να αξιολογήσουμε το νομοθετικό και κοινοβουλευτικό έργο, με εύκολο και απλοποιημένο τρόπο.

Επιπρόσθετα μπορούμε να ενημερωνόμαστε για θέματα ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όπως η ανοιχτή διακυβέρνηση, το δικαίωμα πρόσβασης στην πληροφορία και τρόπους καταπολέμησης της διαφθοράς και ενίσχυσης της διαφάνειας.

Δείτε ένα βίντεο της πλατφόρμας



Η εφαρμογή μας παρέχει δωρεάν αρκετά εργαλεία παρακολούθησης και ελέγχου της νομοθεσίας, μας δίνει την δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων προς τους Βουλευτές καθώς και πρόσβαση σε εκστρατείες ενημέρωσης για θέματα διαφάνειας και ανοιχτότητας με infographic και video.

Κατασκευαστής: vouliwatch Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία
Πηγή: vouliwatch.gr
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram