Witeboard - Κοινός πίνακας σημειώσεων για δωρεάν online συνεργασία, χωρίς να χρειάζεται λογαριασμός

Online πίνακας για συνεργασία δωρεάν
 
Δουλεύεις σε υπολογιστή, συνεργάζεσαι με πολλά άτομα και πρέπει συνεχώς να ανταλλάζεις πρόχειρα σχέδια και σημειώσεις με τους συναδέλφους σου; Τότε υπάρχει μια ιστοσελίδα που θα αποδειχθεί χρήσιμο εργαλείο στα χέρια σου και θα σε βοηθήσει να κάνεις τη δουλειά σου εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Μιλάμε φυσικά για το witeboard, έναν καμβά (λευκό ή μαύρο) έτοιμο να φιλοξενήσει και να μοιράσει τις πληροφορίες που θέλεις χωρίς μεγάλη προσπάθεια και χρονοτριβές. Σκέψου ότι δε χρειάζεται καν να δημιουργήσεις λογαριασμό, αν και η ιστοσελίδα σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Το μόνα βήματα που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο witeboard.com και να επιλέξεις ανάμεσα στο μολύβι, στις γραμμές και στο κείμενο και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις να γεμίζεις το λευκό κενό της οθόνης σου. 

Witeboard - Κοινός πίνακας σημειώσεων


 
Υπάρχει πάντα η επιλογή να συνδυάσεις τα παραπάνω εργαλεία, ανάλογα με το τί θέλεις να δημιουργήσεις. Κι αν κάνεις κάποιο λάθος, υπάρχει η γόμα. Επιπλέον, μπορείς να βάλεις και τίτλο στο έργο σου αφού κάνεις κλικ στην κάτω αριστερή πλευρά (Enter a title).

Όταν έρθει η ώρα να στείλεις τον εκάστοτε καμβά στους συνεργάτες σου, απλά θα πας στο μαύρο κουμπί πάνω δεξιά που γράφει Share και θα κάνεις κλικ για να πάρεις το σύνδεσμο! Αφού το μοιραστείς με τους συναδέλφους σου, τότε σε πραγματικό χρόνο θα μπορούν και οι ίδιοι να σχεδιάζουν πάνω στον ίδιο πίνακα. Με αυτόν τον τρόπο τα online meeting σου θα αποκτήσουν ακόμη περισσότερη αμεσότητα. Αφού το meeting ολοκληρωθεί, μπορείς να αποθηκεύσεις τον πίνακα ως εικόνα για να τον κρατήσεις στο αρχείο σου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  witeboard.com
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram