Y8 - Ένας διαδικτυακός παράδεισος με πάνω από 80.000 δωρεάν παιχνίδια

Y8.com browser games

Τι θα έλεγες να παίζεις αμέτρητα δωρεάν διαδικτυακά παιχνίδια κάθε ηλικίας και για όλα τα γούστα μέσα από μια μόνο ιστοσελίδα; Σίγουρα δεν υπάρχουν πολλοί που θα έλεγαν όχι, αφού πολλές φορές ανατρέχουμε στα browser games στον ελεύθερο χρόνο μας!

Η ιστοσελίδα που χρειάζεσαι γι' αυτό τον σκοπό είναι το Y8. Πολύ εύχρηστη, γρήγορη, δωρεάν και πλούσια σε υλικό. Το Y8 εκτός των άπειρων παιχνιδιών (περισσότερα από 80,000), διαθέτει και αμέτρητες κατηγορίες παιχνιδιών που θα σε βοηθήσουν να περιηγηθείς στο site για να βρεις αυτό που ψάχνεις! Μπορείς, βέβαια, να ψάξεις μέσω της μπάρας αναζήτησης που υπάρχει στο επάνω μέρος της σελίδας.

Μόλις μπεις στο Y8 θα δεις κάποιες κύριες κατηγορίες, αλλά στο δεξί μέρος υπάρχει ένα κουμπί που λέει «Όλες οι κατηγορίες». Εκεί υπάρχει ένας τεράστιος κατάλογος με πολλές και διαφορετικές κατηγορίες παιχνιδιών (π.χ. σκάκι, 3D, χρωματισμός, φαντασία).

Το καλύτερο σημείο της ιστοσελίδας, βρίσκεται επάνω δεξιά, εκεί που λέει "Νέα παιχνίδια". Στο Y8 προστίθενται συνεχώς νέα παιχνίδια και εκεί αναγράφεται και σε πόση ώρα ακριβώς θα ανέβει το επόμενο παιχνίδι! Οπότε με το Y8, είναι σίγουρο πως δε θα βαρεθείς ποτέ!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: el.y8.com
 
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram