COOKmate - Δωρεάν συνταγές μαγειρικής από διάφορες πηγές

Δωρεάν συνταγές μαγειρικής
Είσαι φίλος της μαγειρικής και δοκιμάζεις συνεχώς νέες συνταγές; Τότε το COOKmate είναι μία ιστοσελίδα που μπορεί να γίνει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για σένα.

Πρακτικά το COOKmate είναι ένα online «τετράδιο» στο οποίο μπορείς να συγκεντρώσεις όλες τις συνταγές σου. Αφού εισάγεις τις συνταγές σου σε αυτό, έπειτα έχεις πρόσβαση σε αυτές από παντού. Με ιδιαίτερη ευκολία μπορείς να προγραμματίσεις τα επόμενα γεύματά σου, σε περίπτωση που θες να έχεις έτοιμο ένα πρόγραμμα για την επόμενη εβδομάδα. Το να βρεις νέες συνταγές είναι πολύ εύκολο, αφού η ιστοσελίδα διαθέτει μία εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης που ψάχνει για συνταγές σε διάφορες ιστοσελίδες.

Οι λειτουργίες του COOKmate δεν σταματούν εδώ, αφού μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου λίστα για σούπερ μάρκετ, ώστε να μην κουβαλάς χαρτάκια μαζί σου. Φυσικά, υπάρχει και το «κοινωνικό» στοιχείο στην εφαρμογή αφού μπορείς να μοιραστείς συνταγές με φίλους και με τη κοινότητα. Η δωρεάν έκδοση του COOKmate υποστηρίζει έως 60 αποθηκευμένες συνταγές, νούμερο αρκετά ικανοποιητικό.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το Cookmate σε smartphone ή tablet την ώρα που μαγειρεύεις πολύ εύκολα μέσω των δωρεάν εφαρμογών του για Android και iOS.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.cookmate.online


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram