Diablo Immortal - Ο Διάβολος επιστρέφει, δωρεάν, σε υπολογιστές και smartphone

Δωρεάν παιχνίδι diablo immortal για smartphone Κυκλοφόρησε

Το Diablo Immortal δεν είναι ένα τυχαίο παιχνίδι, αφού από την ανακοίνωσή του ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων. Η θρυλική σειρά Diablo περνάει στις free to play κυκλοφορίες και στο mobile gaming και αυτό ενόχλησε τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της σειράς που σίγουρα ήθελαν μία «κανονική» κυκλοφορία.
 
Έφτασε όμως η στιγμή της κυκλοφορίας και το Diablo Immortal είναι ήδη διαθέσιμο για κατέβασμα δωρεάν σε υπολογιστές και φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Με μία πρώτη ματιά ο τίτλος έχει πολλά στοιχεία που έκαναν αγαπητή τη σειρά, όπως η πληθώρα χαρακτήρων, το γρήγορο gameplay και οι μάχες με ορδές εχθρών ή και boss. Ο χειρισμός έχει μεταφερθεί άψογα για χρήση με οθόνες αφής, ωστόσο είναι εφικτή η συμβατότητα με τα περισσότερα controller της αγοράς. Όσον αφορά το τεχνικό τομέα, το Diablo Immortal σίγουρα είναι από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια που έχουμε δει να τρέχουν σε smartphone και tablet. 

Όπως κάθε τίτλος free to play, έτσι και το Diablo Immortal βασανίζεται από το πρόβλημα των microtransaction. Ήδη έχουν εμφανιστεί πολλά παράπονα από παίκτες και μένει να δούμε πως η Blizzard θα τα διαχειριστεί και αντιμετωπίσει.

Μπορούμε να κατεβάσουμε εντελώς δωρεάν το Diablo Immortal μέσω των παρακάτω συνδέσμων, σε υπολογιστές ή φορητές συσκευές.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Android, iOS
Κατασκευαστής: Blizzard
Πηγή: diabloimmortal.blizzard.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram