DeepL Translate - Μια καινοτόμος δωρεάν μεταφραστική υπηρεσία

DeepL Translate - Διαθέσιμο και στα Ελληνικά


Το DeepL Translate, είναι η ιδανική εφαρμογή για τη μετάφραση κειμένου, ομιλίας, εικόνων και αρχείων (έγγραφα Word, PDF κ.α) σε 28 γλώσσες. 

Το DeepL είναι μια καινοτόμος δωρεάν μεταφραστική υπηρεσία που χρησιμοποιεί τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης βασισμένες στο Deep Learning, έναν κλάδο της τεχνητής νοημοσύνης που προσπαθεί να προσομοιώσει μοντέλα μάθησης με τρόπο παρόμοιο με τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Το DeepL προσφέρει μεταφράσεις σε 42 γλωσσικούς συνδυασμούς, συμπεριλαμβανομένων των ισπανικών, αγγλικών, γερμανικών, γαλλικών, ιταλικών, πολωνικών και ολλανδικών. 

Ορισμένοι από αυτούς τους συνδυασμούς είναι πιο επιτυχημένοι από άλλους- τα αγγλικά, για παράδειγμα, είναι η γλώσσα που παράγει τις καλύτερες μεταφράσεις.

Το DeepL χρησιμοποιεί πιο προηγμένη τεχνολογία από αυτή της Google, όπου παράγει μεταφράσεις που διαβάζονται πολύ φυσικά, παρόμοιες με αυτές που θα μπορούσε να παράγει ένας ανθρώπινος μεταφραστής.

Από τον Μάρτιο του 2021 το DeepL διαθέτει και την Ελληνική γλώσσα. 

Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal