Edison Mail - Ένας γρήγορος και ασφαλής δωρεάν email client για smartphone και Mac

εφαρμογή και πρόγραμμα για email


Θέλεις να έχεις πρόσβαση στα mail σου από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς να είσαι «δέσμιος» της Google; Τότε το Edison Mail είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου. Πρόκειται για έναν δωρεάν email client διαθέσιμο για smartphone (Android, iOS) και υπολογιστές Mac.

Το Edison έχει ως slogan το συνδυασμός όλων των inbox και σε αυτό τα καταφέρνει άψογα. Μπορείς να συνδέσεις σε αυτό διαφορετικές διευθύνσεις mail που χρησιμοποιείς, από διάφορες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανόμενων και των δημοφιλέστερων, όπως Gmail, Microsoft Outlook, Yahoo αλλά και IMAP mail servers. Έπειτα θα μπορείς να βλέπεις τα εισερχόμενα mail όλων των λογαριασμών σου σε ένα σημείο, αλλά και ξεχωριστά ανά λογαριασμό. Μάλιστα, το Edison Mail υπόσχεται πως έχει προηγμένο φίλτρο που εντοπίζει πολλά spam mail, τα οποία διαγράφονται με το πάτημα ενός πλήκτρου. Αντίστοιχα, σε περίπτωση που έχεις βαρεθεί να κάνεις unsubscribe από διαφορετικά newletter, το Edison Mail θα γίνει φίλος σου, καθώς ενσωματώνει μία εύκολη διαδικασία διαγραφής.

Φυσικά, περιλαμβάνονται και οι υπόλοιπες βασικές λειτουργίες που συναντάμε σε email clients, όπως  η σύνταξη και η αποστολή mail  και επιπλέον παραμένει γρήγορο όσο και αν προσπαθήσαμε να το φορτώσουμε. Παράλληλα, το Edison Mail έχει επενδύσει αρκετά και στην ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών, αφού τα mail παραμένουν κρυπτογραφημένα την ώρα της αποστολής, ενώ κόβει κάθε είδους «email tracking» .
 
Μέσω των παρακάτω συνδέσμων μπορείς να το κατεβάσεις στη συσκευή της αρεσκείας σου.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0+,  Mac, iOS
Κατασκευαστής: Edison Software
Πηγή: Edisonmail.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram