Fall Guys - Το ξέφρενο και επιτυχημένο multiplayer παιχνίδι μετατράπηκε για πάντα σε free to play

Fall Guys Download Windows, PlayStation, Xbox, Switch

Είναι γεγονός, το γνωστό multiplayer παιχνίδι Fall Guys μετατράπηκε σε free to play, δηλαδή διατίθεται για πάντα εντελώς δωρεάν. Ο τίτλος της Mediatonic έχει αρκετούς φανατικούς φίλους και πλέον μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερους.

Για όσους δε γνωρίζουν το Fall Guys είναι ένα αποκλειστικά multiplayer παιχνίδι που διεξάγεται online. Σε κάθε αγώνα, 100 παίκτες ρίχνονται σε μία σειρά στίβων μάχης, και καλούνται να προκριθούν στην επόμενη φάση. Νικητής; Όποιος καταφέρει να μείνει μέχρι τέλους. Οι δοκιμασίες του Fall Guys είναι mini games στα οποία συνήθως οι παίκτες πρέπει να φτάσουν έγκαιρα στον τερματισμό. 
 
Με απλούς μηχανισμούς platforming, η εξέλιξη κάθε γύρου είναι πραγματικά τυχαία, με πολλές εκπλήξεις, νεύρα αλλά και γέλιο. Φυσικά, δε λείπουν και τα ομαδικά παιχνίδια, στα οποία θα χρειαστεί να ανήκουμε στη νικητήρια ομάδα για να συνεχίσουμε. Τέλος, υπάρχουν πολυάριθμες επιλογές παραμετροποίησης, ώστε ο χαρακτήρας μας να έχει το δικό μας ιδιαίτερο στυλ.

Το Fall Guys διατίθεται εντελώς δωρεάν για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S|X, Xbox One αλλά και στο υβριδικό Nintendo Switch. Μάλιστα, μέσω cross play μπορούμε να παίξουμε με φίλους που βρίσκονται σε διαφορετικές πλατφόρμες!


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την πλατφόρμα
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την πλατφόρμα
Λειτουργικό σύστημα: Windows, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S|X, Xbox One, Nintendo Switch
Κατασκευαστής: Mediatonic
Πηγή: fallguys.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram