FullEventLogView - Πρόβαλε όλα τα συμβάντα που γίνονται στα Windows

Προβολή Συμβάντων στα Windows
Το εντυπωσιακό FullEventLogView της NirSoft είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Windows λειτουργικά συστήματα, εναλλακτική του κλασικού και ενσωματωμένου στα Windows  «Event Viewer», με πολύ απλούστερο περιβάλλον εργασίας.

Τι ακριβώς κάνει το πρόγραμμα; 

Ας πούμε ότι θέλεις να ελέγξεις τα αρχεία καταγραφής του υπολογιστή σου για πρόσφατα σφάλματα. Τότε, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το FullEventLogView και θα δεις άμεσα όλα τα συμβάντα σε μια λίστα με τα πιο πρόσφατα να είναι στην κορυφή.
Φυσικά, μπορείς να τα αναδιατάξεις ανά τύπο συμβάντος, ID συμβάντος και ούτω καθεξής. Όταν κάνεις κλικ σε ένα συμβάν βλέπεις την πλήρη περιγραφή του στο κάτω παράθυρο. Μπορείς να εξαγάγεις συμβάντα ως αρχεία κειμένου ή σε Html, μεμονωμένα ή όσα θέλεις μέσα από επιλεγμένο εύρος ημερομηνιών. Αυτό μπορεί να φανεί χρήσιμο όταν θέλεις να στείλεις τα συμβάντα σε κάποιον που σε βοηθάει να διαγνώσεις ένα πρόβλημα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα είναι portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Απλά το κατεβάζεις, το αποσυμπιέζεις και το «τρέχεις».

Έκδοση: 1.70
Μέγεθος: 109 KB
Λειτουργικό σύστημα:
Κατασκευαστής: nirsoft.net
Πηγή: nirsoft.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram