myNoise - Υπέροχοι ήχοι για να καλύψεις τη φασαρία ή την... ησυχία

ήχοι χαλάρωσης myNoise δωρεάν ιστοσελίδα
Το myNoise είναι μία δωρεάν online πλατφόρμα που έχει γνωρίσει τεράστια αναγνώριση από σημαντικά μέσα όπως η WSJ, η The New York Times, Cnet και πολλά ακόμη. Πρόκειται για μία web εφαρμογή με έναν κατάλογο εκατοντάδων διαφορετικών φυσικών ή μη, ήχων.

Αφού επισκεφθούμε την ιστοσελίδα, επιλέγουμε μία από τις κατηγορίες που μας ταιριάζει. Για παράδειγμα, υπάρχει κατηγορία για ήχους που βοηθούν με τον ύπνο, για ήχους που εξασφαλίζουν καλύτερη συγκέντρωση, ήχους χαλάρωσης, αλλά και ήχους λευκού θορύβου και άλλα είδη ήχων που βοηθούν άτομα με ADHD (Attention deficit hyperactivity disorder).

Μόλις επιλέξουμε την κατηγορία μας, έχουμε ένα μεγάλο αριθμό ήχων ώστε να καταλήξουμε τι θέλουμε να ακούσουμε. Εμείς, συνήθως προτιμάμε ήχους που μας ταξιδεύουν σε φυσικά περιβάλλοντα, όπως παραλίες ή εξοχή.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του το myNoise είναι από τα καλύτερα web apps του είδους των «background sounds», λόγω του μοναδικού αλγορίθμου του. Για όσους προτιμούν τα smartphone, το myNoise έχει τη δική του εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό Android και iOS.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://mynoise.net


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal