Ni No Kuni Cross Worlds - Μία σπουδαία σειρά έρχεται στα smartphone με ένα δωρεάν παιχνίδι υπέροχης αισθητικής

Δωρεάν Ni No Kuni νέο παιχνίδι υπολογιστές και smartphone

Η σειρά Ni No Kuni έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία κυρίως στις κονσόλες PlayStation της Sony. Όπως επιτάσσουν πλέον οι εποχές ήρθε η ώρα να περάσει και αυτή στον κόσμο των smartphone και αυτό συμβαίνει με το Ni No Kuni Cross Worlds.

΄Το Ni No Kuni Cross Worlds είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που έγινε πρόσφατα διαθέσιμο σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς, έχουμε να κάνουμε με ένα παραμυθένιο τίτλο, με εκπληκτικά γραφικά σχεδιασμένα από το Studio Ghibli. Η μουσική επένδυση είναι επίσης υψηλού επιπέδου, όπως μας έχουν συνηθίσει και τα υπόλοιπα Ni No Kuni. Ο τίτλος μοιάζει πολύ υψηλής ποιότητας, ανάλογης του Genshin Impact. Όσον αφορά το gameplay, εδώ έχουμε ένα κλασικό MMORPG που δεν ξεφεύγει ή πρωτοτυπεί ιδιαίτερα από τα στάνταρ της κατηγορίας. 

Το Ni No Kuni Cross Worlds έχει και beta έκδοση για υπολογιστές, με την πρόοδο του παίκτη να αποθηκεύεται ώστε να μπορέσει να συνεχίσει από τη συσκευή της επιθυμίας του. Ταυτόχρονα, ο τίτλος υποστηρίζει και διαδικτυακό παιχνίδι μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών (cross-play). Μπορείς να δοκιμάσεις το Ni No Kuni Cross Worlds εντελώς δωρεάν κάνοντας λήψη του μέσω των συνδέσμων που ακολουθούν.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, Windows, iOS
Κατασκευαστής: Net Marble
Πηγή: ninokuni.netmarble.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram