«Σαν Σήμερα» - Δωρεάν Ελληνική εφαρμογή με χιλιάδες καταχωρήσεις

Δωρεάν εφαρμογή με πάνω από 28.000 γεγονότα «Σαν Σήμερα»

Η δωρεάν ελληνική android εφαρμογή «Σαν Σήμερα», μας πληροφορεί για τα σημαντικότερα συμβάντα που έγιναν στο παρελθόν την εκάστοτε ημέρα. Πρόκειται για μια καλοφτιαγμένη εφαρμογή με μια βάση δεδομένων που διαθέτει πάνω από 28,000 καταχωρήσεις οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: 
  • Γεγονότα
  • Γεννήσεις
  • Θάνατοι
Επιπλέον, θα βρεις  την κατηγορία «Αργίες & Εορτές» με τις σχετικές ονομαστικές εορτές και αργίες για τη χρονιά που διανύουμε. 
Μπορείς να διαλέξεις όποια ημέρα επιθυμείς χρησιμοποιώντας το  ενσωματωμένο ημερολόγιο και να ταξινομήσεις τα γεγονότα με όποια σειρά θέλεις. 

Εκτός από την απλή καταγραφή του εκάστοτε γεγονότος, υπάρχουν links για κάθε ιστορικό συμβάν για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες.

Η εφαρμογή αντλεί τις πληροφορίες από τη γνωστή παγκόσμια και Ελεύθερη Εγκυκλοπαίδεια Wikipedia και όλα τα κείμενα διατίθενται υπό την άδεια Creative Commons Attribution - ShareAlike. 

Έκδοση: 2.7.0
Μέγεθος: 8.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής:Sn00d
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal