The Retro Player - Dennis o Τρομερός των Retro Video Games

The Retro Player: Ελληνικό κανάλι στο Youtube με Reviews Retro Video Games

Ξεκίνησε πριν από δύο (2) μήνες -7 Απριλίου 2022- και ήδη έκανε αίσθηση σε αυτούς που τον ακολουθούν και η παρέα συνεχώς αυξάνεται. Αναφερόμαστε στο «The Retro Player», ένα νέο Ελληνικό κανάλι στο Youtube με αποκλειστική θεματολογία γύρω από τη Retro Gaming σκηνή, και όταν λέμε Retro εννοούμαι τα Video Games των χρυσών δεκαετιών 80's και 90's. 

O Dennis, ο άνθρωπος που δημιούργησε το «The Retro Player», γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική την δεκαετία των 80's  και η πρώτη του επαφή με video games ήταν με το Atari 2600 το 1984 και αργότερα με το Nintendo NES το 1987.

Θεωρώ, πως ο Dennis είναι από τους καταλληλότερους ανθρώπους να επαναφέρει νοσταλγικές αναμνήσεις της τότε εποχής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμείς οι παλιοί (40+) θα τον αγαπήσουμε με την πρώτη ματιά αλλά και σεις οι νεότεροι, θα δείτε τα διαμαντάκια που έβγαιναν εκείνη την εποχή παρά τα μειωμένης τεχνολογικής δυνατότητας εργαλεία που υπήρχαν.

Τα βίντεό του είναι προσεγμένα, με ποιότητα σε όλους τους τομείς (σενάριο, εικόνα, ήχος), και η πληροφορία που παίρνεις είναι ακριβώς αυτή που χρειάζεσαι για να μάθεις αρκετά πράγματα για τα Retro Games, χωρίς φανφάρες και εγωκεντρισμούς όπως βλέπουμε σε άλλα παρόμοια κανάλια. 

Στο κανάλι θα βρεις εκπληκτικά Reviews παιχνιδιών, Playthroughs -δηλαδή παίξιμο παιχνιδιών από την αρχή μέχρι τον τερματισμό- αλλά και Tips and Tricks που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε παιχνίδια. 

• Σίγουρα αξίζει να τον ακολουθήσεις ► The Retro Player (Ελληνικό κανάλι με Retro Video Games)


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram