Uala - Κλείσε online ραντεβού για κούρεμα, ομορφιά και περιποίηση σε λιγότερο από 1 λεπτό

κλέισε το επόμενο ραντεβού σου online

Το Uala είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που φιλοξενεί κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, ινστιτούτα ομορφιάς, περιποίησης και άλλα καταστήματα παρόμοιων υπηρεσιών. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια ιστοσελίδα που σε βγάζει από τη δύσκολη θέση να παίρνεις τηλέφωνο για να κλείσεις οποιαδήποτε ραντεβού θέλεις, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τα κάνεις όλα online, με λίγα κλικ, απλά και εύκολα.

Αν για παράδειγμα έχεις προγραμματίσει να παρευρεθείς σε κάποιο event, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο την οποία διανύουμε, και θέλεις να κλείσεις πολλά ραντεβού μαζί για να περιποιηθείς τον εαυτό σου ή και τους δικούς σου, μέσα από την πλατφόρμα μπορείς να βρεις τις υπηρεσίες που προσφέρει κάθε κατάστημα και έπειτα να προγραμματίσεις το ραντεβού σου. Από ένα απλό αντρικό κούρεμα ή γυναικείο χτένισμα, μέχρι αποτρίχωση ή ημιμόνιμο μανικιούρ, όλα βρίσκονται στην πλατφόρμα του Uala! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό για να έχεις το δικό σου προφίλ και να κλείνεις κάθε ραντεβού. 
 
Θα σου φανεί σίγουρα χρήσιμο το ότι η πλατφόρμα εμφανίζει κριτικές για τα καταστήματα, οι οποίες έχουν γίνει από απλούς χρήστες σαν κι εσένα. Στην πλατφόρμα υπάρχουν πολλά καταστήματα που βρίσκονται στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες μικρότερες πόλεις και περιοχές. Όποτε, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις! 
 
Τέλος, μπορείς εύκολα να κλείσεις το ραντεβού σου και μέσω smartphone, με τη βοήθεια των εφαρμογών του Uala για Android και iOS.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:https://www.uala.gr/

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram