[How to]: Υπεύθυνη δήλωση online αραχτός από το σπίτι

Πως κάνουμε υπεύθυνη δήλωση από το σπίτι online


Χάρη στις δωρεάν υπηρεσίες του Gov.gr μπορούμε εύκολα πλέον να κάνουμε τις δουλειές μας από το σπίτι μας και online. Πολλές από αυτές τις υπηρεσίες μάς δίνουν τη δυνατότητα να γλυτώσουμε χρόνο και να απαλλαγούμε από ουρές στα κισσέ δημόσιων υπηρεσιών και όχι μόνο.
Μια από αυτές τις εργασίες είναι η συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης, όπου μέσω του Gov.gr μπορούμε εύκολα, γρήγορα και Online να την υποβάλουμε χωρίς να χρειάζεται επικύρωση από ΚΕΠ ώστε να μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία.

Η δήλωση συνοδεύεται από QR Code μέσω του οποίου μπορεί να σκανάρει οποιοσδήποτε και να ελέγξει τη γνησιότητα του εγγράφου. 
Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Βασίλης Ταβουλτσίδης, μας δείχνει τη διαδικασία βήμα προς βήμα για να μπορέσεις να εκδώσεις όσες υπεύθυνες δηλώσεις θέλεις από το σπίτι ή το γραφείο σου online. Πάμε να το δούμε: 




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram