1DM - Ένας μαγικός mobile browser με adblock, που κατεβάζει βίντεο και torrent

εφαρμογή για download android δωρεάν


Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει δεκάδες browser για Android συσκευές, καθένας από τους οποίους έχει κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Ο 1DM είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος, αφού ενσωματώνει χαρακτηριστικά που δε θα περίμενε κανείς.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, αφού ο 1DM είναι ένας δωρεάν browser που διατίθεται αποκλειστικά για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Η πρώτη «ιδιοτροπία» του είναι πως ενσωματώνει adblock, προστατεύοντας τον χρήστη από ενοχλητικές ή μη διαφημίσεις. Σίγουρα αυτό το έχουμε ξαναδεί και σε άλλους browsers, ενώ μπορεί να προστεθεί ως λειτουργία και στον δημοφιλή Firefox, αφού η έκδοσή του για Android υποστηρίζει πρόσθετα όπως το Ublock.

Ο 1DM διαθέτει έναν ισχυρό download manager που μπορεί να διαχειριστεί έως 15 ταυτόχρονες λήψεις αρχείων (30 για την έκδοσή επί πληρωμή) από διαφορετικές πηγές, χωρίς οι λήψεις να διακόπτονται και να εμφανίζουν σφάλματα όταν πρόκειται για μεγάλα αρχεία. Ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς αρκετοί mobile browsers χωλαίνουν στο συγκεκριμένο σημείο. Ταυτόχρονα, αρκετά πρωτότυπη είναι η δυνατότητα λήψης torrent αρχείων, μέσα από τον ίδιο τον 1DM χωρίς να χρειάζεται ένας εξωτερικός torrent client.

Τέλος, ο 1DM διαθέτει ακόμη μία εξαιρετική δυνατότητα, καθώς μπορεί να κατεβάζει βίντεο από οποιαδήποτε ιστοσελίδα, σε υψηλή ποιότητα. Σαν να μην έφτανε αυτό, με τη λειτουργία Grabber, μπορεί να κατεβάσει αυτόματα, όλα τα πολυμέσα (εικόνα, βίντεο, ήχος, από μία ιστοσελίδα, που έχουμε ανοιχτή γλιτώνοντας μας χρόνο και κόπο.

Έκδοση: 15.2
Μέγεθος:  Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (4+)
Κατασκευαστής: Vicky Bonick
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram