Viber Pay - Ένα Wallet που ξεκινάει από τη Ελλάδα και την Γερμανία

Μια καινούργια αρχή για το Viber


Αυτήν την εβδομάδα ανακοινώθηκε το λανσάρισμα του Viber Pay, του απλού και ασφαλούς τρόπου μεταφοράς χρημάτων μέσα από την εφαρμογή Viber!

Ξεκινώντας από την Ελλάδα και τη Γερμανία, οι χρήστες του Viber θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δικό τους πορτοφόλι (wallet) για να αποθηκεύουν και να μεταφέρουν χρήματα σε Ευρώ. 

Πώς θα δουλεύει το Viber Pay;

Η προσθήκη χρημάτων στο ψηφιακό πορτοφόλι θα είναι δυνατή μέσω όλων των καρτών Mastercard και Visa. 

Με τη διαθεσιμότητα σε περισσότερες χώρες, οι χρήστες του Viber θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία πρόσθετων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, όπως:

  • Πληρωμές Viber-to-Viber για εγχώριες και διασυνοριακές συναλλαγές σε ευρώ
  • Τραπεζικά εμβάσματα για απρόσκοπτη πληρωμή εξόδων,
  • Αποκλειστικές εκπτώσεις και ανταμοιβές από τοπικούς συνεργάτες

Θα είναι ασφαλές οι συναλλαγές μου; 

Η ασφάλεια και το απόρρητο είναι κορυφαία προτεραιότητα για το Viber. Με το Viber Pay, οι πληρωμές και οι μεταφορές είναι κρυπτογραφημένες και ασφαλείς, καθώς χρησιμοποιούνται αδειοδοτημένες και ρυθμιζόμενες οντότητες για τη διενέργεια των συναλλαγών.

Συγκεκριμένα, για να διατηρηθεί η ακεραιότητα και η ασφάλεια, το Viber θα απαιτήσει από όλους τους χρήστες του Viber Pay να εγγραφούν χρησιμοποιώντας επαληθεύσιμες πληροφορίες κάνοντας χρήση εγγράφων ταυτοποίησης.

Πώς αποκτώ πρόσβαση στο Viber Pay; 

Για να αποκτήσεις πρόσβαση στο Viber Pay θα χρειαστεί να εγγραφείς στη λίστα αναμονή πατώντας το κουμπί Open in Viber for Desktop αν είστε από υπολογιστή, και το αντίστοιχο αν είστε από κινητό. 

Λειτουργικό σύστημα: Android & iOS
Κατασκευαστής: Viber
Πηγή: viber.com
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram