«WTMP» - Ασφαλή και δωρεάν εφαρμογή για να καταγράψεις ποιος και πότε μπαίνει στο τηλέφωνό σου

δωρεάν εφαρμογή για να καταγράψεις ποιος και πότε μπαίνει στο τηλέφωνο σου


Το WTMP (Who touched my phone) είναι μια δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές, η οποία καταγράφει κάθε κίνηση που πρόκειται να κάνει οποιοσδήποτε κακόβουλος θέλει να «παραβιάσει» το τηλέφωνό σου, χωρίς ο ίδιος να το καταλάβει! Η εφαρμογή αυτή μπορεί επίσης να φωτογραφίσει τον «εισβολέα» μέσω της μπροστινής κάμερας του τηλεφώνου σου, τη στιγμή που θα προσπαθήσει ν' ανοίξει τη συσκευή. 

Πιο συγκεκριμένα: 
Το WTMP καταγράφει οποιαδήποτε ενέργεια κάνει ο χρήστης ανοίγοντας τη συσκευή, όπως: άνοιγμα εφαρμογών, την ώρα και την ημερομηνία που γίνεται, τις προσπάθειες που κάνει για να ξεκλειδώσει το κινητό, και τέλος τον φωτογραφίζει. Όλα αυτά αποθηκεύονται στην εφαρμογή ως αναφορά (reports). 

Για να λειτουργήσει σωστά το WTMP, θα πρέπει από την αρχή, να δώσεις άδειες στην εφαρμογή να καταγράφει ό,τι γίνεται στο κινητό σου και να επιτρέψεις επίσης την καταγραφή της κάμερας.

Τέλος, το WTMP, το έχουν προτιμήσει πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες και διαθέτει από τις υψηλότερες βαθμολογίες που έχουμε δει στο Google Play Store (4,8/5 αστέρια).

Έκδοση: 6.2.9
Μέγεθος: 11,75 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Android 6+
Κατασκευαστής: MidnightDev
Πηγή: Google play store
Συντάκτης του άρθρου: Γιώργος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram