Carrd - Φτιάξε μία απλή ιστοσελίδα γρήγορα, εύκολα και δωρεάν

Δημιουργία ιστοσελίδας εύκολα και δωρεάν

Ψάχνεις για ένα εύκολο, δωρεάν και χρηστικό εργαλείο που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις τη δική σου σελίδα στο διαδίκτυο; Τότε μόλις το βρήκες!

Λέγεται Carrd και είναι μια ιστοσελίδα σχεδιασμένη για να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις one-page sites μόνος σου, χωρίς μεγάλη προσπάθεια και χωρίς να σπαταλήσεις πολύ από το χρόνο σου. Μέσω του Carrd έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις ιστοσελίδες διάφορων τύπων, για παράδειγμα ένα βιογραφικό, μια ιστοσελίδα με συγκεντρωμένους τους λογαριασμούς σου στα social media, με περιγραφή κάποιου προϊόντος, το portfolio σου ή οτιδήποτε άλλο θέλεις.

Το Carrd διαθέτει πολυάριθμα template που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Αν βέβαια δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο από αυτά, μπορείς να ξεκινήσεις με ένα άδειο (blank) template και να το κάνεις από την αρχή όπως θέλεις εσύ. Η δυνατότητα που σου δίνει η δωρεάν έκδοση του Carrd είναι να φτιάξεις μέχρι και τρεις σελίδες με ένα λογαριασμό, ενώ στην επί πληρωμή έκδοση μπορείς να αλλάξεις και το URL της.

Κι αν ανησυχείς για το πώς θα φαίνεται η ιστοσελίδα σου σε smartphone ή tablet, το Carrd έχει φροντίσει και γι' αυτό, αφού βελτιστοποιεί την εικόνα ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο κάθε επισκέπτης του site σου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: carrd.co

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram