Αυτά είναι τα ΔΩΡΕΑΝ τηλέφωνα Βλαβών και Εξυπηρέτησης Πελατών για ΟΤΕ, COSMOTE, NOVA, VODAFONE

ΔΩΡΕΑΝ τηλέφωνα Βλαβών και Εξυπηρέτησης Πελατών για ΟΤΕ, COSMOTE, WIND, VODAFONE

Όταν θέλεις να δηλώσεις μια βλάβη σε μια τηλεφωνική εταιρία και ψάχνεις τη δωρεάν τηλεφωνική κλήση, είναι δύσκολο να τη βρεις διότι οι εταιρίες έχουν καλά «κρυμμένα» τα δωρεάν νούμερα για να τους καλέσεις και να πεις το πρόβλημά σου. Οπότε, είναι μια καλή ευκαιρία να σου γράψω εδώ όλα τα τηλέφωνα ΒΛΑΒΩΝ των τηλεφωνικών εταιριών (OTE, Cosmote, Nova (πρώην Wind), Vodafone κτλ), που είναι δωρεάν, είτε κάνεις κλήση από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο. 

Όπως μαθαίνουμε από το Techvalue, μετά από χιλιάδες παράπονα και καταγγελίες, ο συνήγορος του πολίτη, το 2018 έκανε μία σημαντική παρέμβαση. Ειδικότερα, όλες οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών όπως ΟΤΕ, Vodafone και Wind είναι πλέον υποχρεωμένες να παρέχουν προς τους πελάτες τους δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών για βλάβες. Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης: 

Τηλέφωνα Βλαβών-Εξυπηρέτησης πελατών (Χωρίς Χρέωση)

  • Vodafone: 13840
  • ΟΤΕ: 13788
  • Cosmote: 13738
  • Cyta: 13811
  • Forthnet: 13731
  • NOVA (πρώην Wind): 13700

Tip: Ακόμα και βλάβη να μην έχεις και θέλεις να κάνεις κάποια άλλη ερώτηση, όταν πάρεις στις ΒΛΑΒΕΣ και τους πεις το πρόβλημά σου, ο υπάλληλος θα σε συνδέσει να μιλήσεις με τον αρμόδιο. Οπότε, πάλι δωρεάν θα μιλήσεις, ασχέτως αν κάλεσες στις βλάβες. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal