Δωρεάν βιντεομαθήματα Woocommerce στα Ελληνικά

Ανακαλύπτουμε το Woocommerce δωρεάν και εύκολα

Το WooCommerce είναι ένα δωρεάν πρόσθετο (plugin) ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress. Κάνει τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος απλή, με αρκετή ευελιξία και δυνατότητες, όπως η διαχείριση αποθεμάτων, οι ασφαλείς πληρωμές και η διαχείριση εκπτώσεων / κουπονιών.

Ο Μιχάλης με το κανάλι του Go WordPress & Woocommerce, βοηθάει ανθρώπους να φτιάξουν WordPress & Woocommerce ιστοσελίδες χωρίς γνώσεις κώδικα. Με απλά λόγια, έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να ξεκινήσουν τη δικιά τους δουλειά και να βγάλουν χρήματα. 

Σε αυτήν τη σειρά δωρεάν βιντεομαθημάτων, ο Μιχάλης μας μαθαίνει πως να κατασκευάσουμε ένα WordPress ή Woocommerce website χωρίς καμία εμπειρία! 

Ο Μιχάλης μπορεί να μην είναι Guru αλλά έχει 15 χρόνια εμπειρία στο Web Design & Development και αξίζει να αφιερώσουμε χρόνο να παρακολουθήσουμε τα βίντεο του. 

Όπως θα έλεγε και ο ίδιος, πάρτε μια μπύρα και απολαύστε τα!

Πηγή: Go WordPress & Woocommerce
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram