Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ και Ειδικής Βαρύτητας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δωρητές μας

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ και Ειδικής Βαρύτητας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δωρητές μας

Το dwrean.net υπάρχει τόσα χρόνια στο διαδίκτυο (από τον Ιούνιο του 2009) χάρη στους επισκέπτες του. Επομένως, αξίζει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας επισκέπτεστε καθημερινά και έχετε βάλει στα αγαπημένα τη σελίδα μας ώστε να ενημερώνεστε για ό,τι νέο και δωρεάν καλούδι ανεβάζουμε. 
Μπορεί να είναι το χόμπι μας αυτό που κάνουμε αλλά η δύναμη που αντλούμε από τη δική σας επίσκεψη, το δικό σας σχόλιο, είναι αυτά που μας κάνουν και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο, σαν να ήταν η πρώτη μέρα. 

Ένα τεράστιο και ειδικής βαρύτητας ευχαριστώ, στους υποστηρικτές μας, που μέσω δωρεών, βοηθούν στη συντήρηση αυτού του site, δηλαδή άφησαν τον οβολό τους για να μας στηρίξουν έμπρακτα για το χρόνο που διαθέτουμε ώστε να ανεβάζουμε καθημερινά νέο περιεχόμενο. Αξίζει ιδιαίτερης μνείας λοιπόν, να τους αναφέρουμε και εδώ, όπως το κάνουμε και στην ειδική σελίδα των δωρεών.  

Ευχαριστούμε τους δωρητές: 

Nikolas Adonelos, Rigas Asterios, Dionysios Sourmelis, Ioannis Farsaris, Georgios Titopoulos,Yiannakis Hadjikallis, Georgios Vekios, Athanasios Tsengenes, Παναγιώτης Δρακάκης, Nikos Degleris, Michael Androutsos, Athanasios Latsinoglou,Taxiarhis Siroukis, Epaminondas Gerolimatos, Lefteris Hamalidis, Σπυρος Λιβανιος, Ioannis Kissas, Lefteris Mitiglakis, Kleanthis Damianidis, Dimitrios Dimitriadis, Βασιλειος Στολιος, John Panagiotopoulos, Vagelis Kalfas, Fokion Kelesis, Γιωργος Κουκουλιαντας


• Αν θέλεις να στηρίξεις την προσπάθειά μας, μπορείς να το κάνεις μέσω PayPal: Συνεισφορά στο dwrean.net


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram