Σημειώσεις πάνω στην Αγγλική Γραμματική - Δωρεάν βιβλίο του Δημήτρη Επικούρη

Σημειώσεις πάνω στην αγγλική γραμματική - Δωρεάν βιβλίο


Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένα δωρεάν εγχειρίδιο της Αγγλικής Γραμματικής, (reference book), ένα καλό σύνολο από σημειώσεις που σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξαναθυμηθείς ό,τι έχεις ξεχάσει από τη γραμματική. Είναι ένα βοήθημα που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στις επαναλήψεις σου, στην καλύτερη κατανόηση κάποιων γραμματικών φαινομένων ώστε να οδηγηθείς με επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας που σκοπεύεις να αντιμετωπίσεις.

Γραμμένο λιτά, το παρόν βιβλίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για ενήλικες σπουδαστές που επανέρχονται στη σπουδή της Αγγλικής γλώσσας μετά από μακρόχρονη απουσία. Το παρόν βοήθημα δεν περιέχει ασκήσεις ούτε μπαίνει σε εξαιρετικά λεπτομερείς αναλύσεις. Είναι μια γρήγορη ματιά στην Αγγλική Γραμματική με πολλά παραδείγματα και απλές, κατανοητές επεξηγήσεις. 

Ο Συγγραφέας του βιβλίου, Δημήτρης Επικούρης, τονίζει: 

Το συγκεκριμένο πόνημα δημιουργήθηκε από μία ανάγκη των ενήλικων σπουδαστών και μαθητών μου να ξαναθυμηθούν γρήγορα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια, σημαντικά κεφάλαια της γραμματικής χωρίς περιττές επεξηγήσεις.

Αφουγκραζόμενος λοιπόν αυτήν την ανάγκη, πριν πολλά χρόνια, συγκέντρωσα όλο το υλικό της γραμματικής και ξεκίνησα να το μορφοποιώ με τρόπο απλό και κατανοητό που δεν τρώει τσάμπα χρόνο στον κάθε υποψήφιο για πτυχίο γλωσσομάθειας.

Έχοντας πολυετή εμπειρία με ενήλικες σπουδαστές, δηλώνω σίγουρος πως το παρόν πόνημα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις για να καλύψεις της ανάγκες σου στην εμπέδωση της Αγγλικής Γραμματικής. 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Δημήτρης Επικούρης γεννήθηκε το 1963 στη Νίκαια του Πειραιά από γονείς Μικρασιάτες. Σπούδασε οικονομικές και πολιτικές επιστήμες στις ΗΠΑ και από το 1990 διδάσκει την Αγγλική γλώσσα σε ενήλικες κυρίως σπουδαστές.  Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Ηλιάνα Σαραντοπούλου και έχει δύο παιδιά, το Βαγγέλη και τη Δήμητρα.

Είδος αρχείου
: PDF
Μέγεθος: 675 KB
Σελίδες: 116
Συγγραφέας: Δημήτρης Επικούρης
Πηγή: freeinquiry.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram