ExtPassword! - Δεν ανοίγει ο σκληρός; Πάρε όλους τους κωδικούς πρόσβασης

ExtPassword! - Ανάκτηση κωδικών πρόσβασης από εξωτερικούς δίσκους

Το ExtPassword! είναι ένα δωρεάν και φορητό εργαλείο για τα Windows που σου επιτρέπει να ανακτήσεις τους κωδικούς πρόσβασης που είναι αποθηκευμένοι σε εξωτερικό δίσκο συνδεδεμένο στον υπολογιστή σου.

Το ExtPassword! μπορεί να αποκρυπτογραφήσει και να εξαγάγει πολλούς τύπους κωδικών πρόσβασης, όπως κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιούμε σε διάφορα sites και αποθηκεύονται σε  browsers, κωδικούς πρόσβασης από email clients, κωδικούς από ασύρματα δίκτυα, του δικτύου μας, ακόμα και το κλειδί προϊόντος των Windows κ.α. 

Και τώρα η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Πού μπορεί να μας φανεί χρήσιμο;

Αυτό το εργαλείο μπορεί να γίνει όχι απλά χρήσιμο, αλλά απαραίτητο σε περιπτώσεις που έχουμε έναν δίσκο με λειτουργικό σύστημα Windows ο οποίος δεν μπορεί πλέον να εκκινήσει, δηλαδή έχει πρόβλημα αλλά τα περισσότερα αρχεία σε αυτόν τον σκληρό δίσκο είναι ακόμη προσβάσιμα και πρέπει να εξαγάγουμε τους κωδικούς πρόσβασης από αυτόν.

Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν, portable (δε χρειάζεται εγκατάσταση), πολύ μικρό σε χωρητικότητα και είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα. 

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 286 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Nir Sofer
Πηγή: nirsoft.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram