Find My Kids - Δωρεάν GPS για να ξέρεις που βρίσκεται το παιδί σου

Find My Kids - Δωρεάν GPS για να ξέρεις που βρίσκεται το παιδί σου


Το «Find My Kids» είναι ένα δωρεάν λογισμικό για Android και iOS συσκευές, ένα οικογενειακό GPS για την ασφάλεια των παιδιών και τον γονικό έλεγχο. Αρχικά, θα πρέπει να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή στο τηλέφωνό μας, και την εφαρμογή «Pingo!» στο τηλέφωνο του παιδιού.

Χαρακτηριστικά εφαρμογής

Εντοπιστής GPS - Βλέπουμε την τοποθεσία του παιδιού στον χάρτη και το ιστορικό των κινήσεων της ημέρας, Με αυτό τον τρόπο, βεβαιωνόμαστε πως το παιδί δεν επισκέπτεται επικίνδυνες περιοχές.

Ήχος περιβάλλοντος - Ακούμε τι γίνεται γύρω από το παιδί, για να ξέρουμε ότι είναι καλά και με καλή παρέα.

Δυνατό σήμα - Μπορούμε να στείλουμε ένα δυνατό σήμα στο τηλέφωνο του παιδιού σε περίπτωση που άφησε το τηλέφωνο στην τσάντα ή το έχει αθόρυβο και δεν ακούει την κλήση.

Έλεγχος Εφαρμογής - Βρίσκουμε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν στο σχολείο και εάν παίζουν στο μάθημα ή διαβάζουν. Βέβαια, καλό είναι να μην κουβαλούν τα κινητά στο σχολείο. 

Έλεγχος ασφαλείας - ελέγχουμε εάν το παιδί πήγε σχολείο στην ώρα του - λαμβάνουμε ειδοποιήσεις για το πότε πήγε στο σχολείο, στις δραστηριότητες και τι ώρα γύρισε σπίτι.

Έλεγχος μπαταρίας - Υπενθυμίζουμε στο παιδί να φορτίζει το κινητό στην ώρα του, η εφαρμογή θα στείλει μια ειδοποίηση εάν η μπαταρία τελειώσει νωρίτερα.

Σημαντικό: Η εφαρμογή «Find my kids» προορίζεται για την οικογενειακή ασφάλεια και τον γονικό έλεγχο μόνο. ΔΕΝ μπορεί να εγκατασταθεί στο τηλέφωνο κρυφά, και η χρήση του είναι διαθέσιμη μόνο με τη ρητή συγκατάθεσή του παιδιού.

Περιορισμοί: Μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου της εφαρμογής, θα μπορούμε να βλέπουμε μόνο που βρίσκεται το παιδί μας. Για να ενεργοποιηθούν και οι υπόλοιπες λειτουργίες, θα χρειαστεί να πληρώσουμε συνδρομή. 

Έκδοση
: 2.7.10
Μέγεθος: 65 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: findmykids.org
Πηγή: findmykids.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Android

iOS
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal