FutureMe - Στείλτε ένα email στον μελλοντικό σου εαυτό

Γράψτε μια επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον μελλοντικό ευατό σας


Αν έχεις σκεφτεί πολύ τη μελλοντική εκδοχή του εαυτού σου, ιδίως το πόσο αβέβαιη είναι τώρα, με την πανδημία, μπορείς να γράψεις ένα email για τον «μελλοντικό εαυτό» σου χρησιμοποιώντας το FutureMe. 

Το μήνυμα μπορεί να παραδοθεί σε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία επιθυμείς να επιλέξεις, χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο οποίο θέλεις να παραληφθεί. 

Το FutureMe λειτουργεί από το 2002 και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Απλά γράφουμε μια επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσθέτουμε ένα θέμα αν θέλουμε, και στη συνέχεια ορίζουμε την ημερομηνία, η οποία μπορεί να είναι οποιαδήποτε από αύριο έως και πενήντα χρόνια από τώρα. 

Μπορούμε επίσης να την καταχωρίσουμε ως δημόσια ή ιδιωτική - αν είναι ιδιωτική, μόλις φτάσει η ημερομηνία παράδοσης, μόνο εμείς θα μπορούμε να δούμε την επιστολή στον λογαριασμό μας. 
Αν είναι δημόσια, η επιστολή μπορεί να διαβαστεί από άλλους μέσω της πλατφόρμας (οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν εμφανίζονται ποτέ).

Κατασκευαστής: Memories Group Limited
Πηγή: futureme.org
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram